ByBillund-farsdag-lakrids-citron-chokokalade-guldkugler-billundbolcher-gin-billundgin-jordbær-blåbær-rabarber-appelsin-vanilje-bolsjer-bolcher

Vores gavekasser er fyldt med lækre specialiteter, hvor vi ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Der er kræset om de enkelte produkter og vi går gerne hele planken ud for, at oplevelsen bliver helt speciel for både giver og modtager af kassen. 

Vores gavekasser er lavet af genbrugstræ/ pap og er fyldt med Danske specialiteter, som nøje er udvalgt og lavet i hånden. Vi har bevidst fokuseret på produkternes grundsmage, aromaer, naturlige mundfølelse, udseende og lyd. Velviden om, at mennesker imellem har vidt forskellige smagsoplevelser, selv om de spiser det samme produkt. Vores ønske er nemlig, at alle vores produkter favner bredt, og dermed giver en tilfredstillende oplevelse i alle smagens dimensioner. 

Så skal du/ I forkæle en skøn person med f.eks. en venindekasse, gourmetkasse, hyggekasse m.fl. så vil ByBillund meget gerne hjælpe med den helt perfekte løsning om end det er gaven til dine medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder, familie eller venner.

Ring eller send os en mail, så laver vi en skræddersyet gaveløsning!

Kontakt:
Carina Salling Damgaard Madsen
Tlf. 51255759
Mail kontakt@bybillund.dk

Du skal være over 18 år for at handle hos os