Rosenblade – Garnish

kr. 56,00

ROSENBLADE 

Roser er en fryd for sjælen – tørrede rosenblade er ligeså fortryllende som friske, med dens aromatiske duft og parfumerede smag. Rosenbladene er spiselige, – jo mørkere de er, jo mere udsøgt er smagen, og anvendelsesmulighederne er mange.

Tørrede rosenblade har en sød smag med en subtil aroma af rosen. Deres smag kan beskrives som en blanding af sødme og mild bitterhed. Fordi de er tørret, kan deres smag være mere koncentreret end friske rosenblade. Tørring kan også ændre smagen lidt, og gøre den mere intens og kompleks.

Tørrede rosenblade har en subtil, men særlig duft af rosen. Fordi de er tørrede, kan deres aroma være mere koncentreret end friske rosenblade. Duften kan beskrives som sød og blomstret, med en beroligende og afslappende effekt. Når rosenblade er tørret, kan dette også øge deres aroma og smag, da vandet er fjernet, hvilket gør deres essentielle olier mere koncentrerede.

Tørrede rosenblade kan bruges i cocktails for at tilføje en unik smag og aroma. De kan tilsættes som et smagsgiver eller som en garnish.

Varenummer (SKU): 0657-005 Kategori:

Vores blomster er lavet uden tilsætningsstoffer, hvilket betyder at det kun er lavet af blomster og ingen andre ingredienser er blevet tilsat. Produktet er 100% naturligt og indeholder ikke kunstige smagsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer.

NÆRINGSINDHOLD:

Gennemsnitlig Næringsindhold pr 100 g
Energi (kJ / kcal): kJ / kcal
fedt (g):  +/- g
– heraf mættede fedtsyrer (g): +/- g
Kulhydrater (g):  g
– heraf sukkerarter (g): g Kostfibre (g):  g
protein (g): g
salt (g): g

INGREDIENSER:

Rosenkronblade (Rosa centifolia) tørret, rå;.

INDEHOLDER: ca. 5 g

ALLERGENEREventuelle allergener markeret med FED skrift.

LEVERANDØR: ByBillund, Flintemarken 59, 7190 Billund

Vægt 0,037 kg
Størrelse 7 × 7 × 6 cm

Du kunne også være interesseret i...

  • ByBillund-tørret kornblomst-cocktails-bagværk-madlavning-dessert-dekoration
  • ByBillund Garnish-tørret grapedrys-handmade-dansk-velegnet til cocktails-desserter-bagværk-dekoration-bæredygtig emballage
  • ByBillund-tørret morgenfruer-cocktails-bagværk-madlavning-dessert-dekoration
Scroll to Top