STJERNEANIS

kr. 25,00

STJERNEANIS 

Stjerneanis både dufter og smager pragtfuldt nøddeagtigt!

Det er de stjerneformede og flotte tørrede frugter fra træet, der bruges som krydderi, og kan anvendes i både cocktails, madlavning og bagværk.

Stjerneanis skal anvendes med omtanke i madlavningen, da smagen er dominerende. Både kapslerne og frøene kan anvendes som krydderi – én halv til én hel stjerneanis, er som regel nok til en ret, så den smager tilpas krydret og ikke overparfumeret. 

Stjerneanis er et meget brugt krydderi i kinesisk retter. Den bruges i supper og marinader og passer godt sammen med svinekød og and. En stjerneaniskapsel i kogevandet til ris giver også en behagelig parfumeret smag. Desuden er stjerneanis god som krydderi i varme drikke, i lagen til syltede frugter og i indkogt sirups- eller rødvinslage til osteanretninger.

Du kan også imponere dine gæster med en anderledes lækker cocktails – prøv at bruge stjerneanis som drinkspynt i en mousserende vin, eller gin og tonic. Ikke nok med at det er smukt, men stjerneanis tilfører også et twist til din cocktails, på en helt magisk måde.

Du kan søge inspiration og opskrifter HER

Varenummer (SKU): 0604 Kategori:

Vores krydderier er lavet uden tilsætningsstoffer, hvilket betyder at det kun er lavet af rene råvarer og ingen andre ingredienser er blevet tilsat. Produktet er 100% naturligt og indeholder ikke kunstige smagsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer. Dette kan være attraktivt for folk, der ønsker at spise sundere eller undgå kunstige ingredienser i deres mad. Det kan også være godt for folk med allergier eller specielle kostbehov.

NÆRINGSINDHOLD:

Gennemsnitlig Næringsindhold pr 100 g
Energi (kJ / kcal): 1039 kJ / 253 kcal
fedt (g): 6,2 +/- g
– heraf mættede fedtsyrer (g): 1,2 +/- g
Kulhydrater (g): 16,2 g
– heraf sukkerarter (g): 1,5 g Kostfibre (g): 58,0 g
protein (g): 4,1 g
salt (g): 0,02 g

INGREDIENSER:

Stjerneanis tørret, rå; .

INDEHOLDER: ca. 20g

ALLERGENER: Eventuelle allergener markeret med fed skrift

LEVERANDØR: Condi ApS, Roskildevej 30,2620 Albertslund

Vægt 0,020 kg
Størrelse 7 × 7 × 4 cm
Scroll to Top