Jordbær drys – Garnish

kr. 49,00

JORDBÆR DRYS 

Jordbær, er ikke alene smuk! men smager, og dufter samtidigt fortryllende af dansk sommer og sol.

Tørrede jordbær drys smager af jordbær, men da væsken er fjernet, er smagen mere intens og koncentreret end i friske jordbær.

Tørrede jordbær er ofte lidt chewy i konsistensen, og kan have en lidt kant af tørhed. Tørrede jordbær drys kan bruges i mange forskellige opskrifter, for eksempel i granola, i småkager eller som topping på yoghurt eller havregrød, og kan give en god sødme og jordbærsmag til maden.

Tørrede jordbær drys kan også bruges som en interessant og unik ingrediens i cocktails for at give dem en ekstra smag og farve. De kan bruges som en topping på en færdig cocktail eller som en ingrediens i selve blandingsprocessen.

For eksempel kan tørrede jordbær drys bruges som en dekoration på toppen af en cocktail, som en kontrast til en klar eller farveløs cocktail. De kan også blendes med andre ingredienser for at skabe en jordbærpuré, som kan tilsættes til en cocktail for at give den en sødere smag og farve.

Tørrede jordbær drys kan også bruges i for eksempel Martini eller Margarita for at give dem en jordbær smag. De kan også tilsættes i en busk, som er en ældgammel metode til at konservere frugt og bruges som smagsstof i cocktails.

Det er vigtigt at huske, at tørrede jordbær drys kan have en kraftig smag, så det er vigtigt at tilføje dem gradvist og smage undervejs for at undgå at overdrive smagen.

Varenummer (SKU): 0608 Kategori:

Vores frugtdrys er lavet uden tilsætningsstoffer, hvilket betyder at det kun er lavet af frugter og ingen andre ingredienser er blevet tilsat. Produktet er 100% naturligt og indeholder ikke kunstige smagsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer. Dette kan være attraktivt for folk, der ønsker at spise sundere eller undgå kunstige ingredienser i deres mad. Det kan også være godt for folk med allergier eller specielle kostbehov.

NÆRINGSINDHOLD:

Gennemsnitlig Næringsindhold pr 100 g
Energi (kJ / kcal): 226 kJ / 54 kcal
fedt (g): 0,8 +/- g
– heraf mættede fedtsyrer (g): 0,1 +/- g
Kulhydrater (g): 9,6 g
– heraf sukkerarter (g): 8,5 g Kostfibre (g): 2,1 g
protein (g): 1,0 g
salt (g): 0,0 g

INGREDIENSER:

Jordbær tørret, rå; .

INDEHOLDER: ca. 10g

ALLERGENER: Eventuelle allergener markeret med FED skrift

PRODUCERET: ByBillund, Flintemarken 59 7190 Billund

Vægt 0,037 kg
Størrelse 7 × 7 × 5 cm

Du kunne også være interesseret i...

  • ByBillund Garnish-tørret appelsindrys-handmade-dansk-velegnet til cocktails-desserter-bagværk-dekoration
  • ByBillund-tørret kornblomst-cocktails-bagværk-madlavning-dessert-dekoration
  • ByBillund Garnish-tørret grapedrys-handmade-dansk-velegnet til cocktails-desserter-bagværk-dekoration-bæredygtig emballage
  • ByBillund Garnish-tørret lime drys-handmade-dansk-velegnet til cocktails-desserter-bagværk-dekoration-anretning
Scroll to Top