FLYDENDE HONNING I SQUEEZY FLASKE

kr. 79,00

FLYDENDE HONNING I SQUEEZY FLASKE 355g

Dansk flydende honning –  de gyldne dråber er produceret af ren danske honning fra egen bigård i Billund.

Bigården ligger i den skønneste natur, lige uden for Billund. Her summer bierne uforstyrret, og langt væk fra alt det som påvirker dem negativt og som har betydning for deres evne til at bestøve afgrøder og vilde planter. Her har vi strøget blomsterfrø hvert år og sikret os, at de står ugeneret og langt fra virkelighedens brug af pesticider.

Ligesom alle andre af vores produkter er “Flydende honning” 100% neutral & fri for tilsætningsstoffer, og vi får løbende lavet analyse af honningen, så kvalitet, smag, duft og farve matcher retningslinjerne for honningbekendtgørelsen.

Varenummer (SKU): 0200 Kategori:

 

NÆRINGSINDHOLD:

Gennemsnitlig Næringsindhold pr 100 g
Energi (kJ / kcal): 1391 kJ / 332 kcal
fedt (g): 0,0 +/- g
– heraf mættede fedtsyrer (g): 0,0 +/- g
Kulhydrater (g): 81,5 g
– heraf sukkerarter (g): 75,1 g
protein (g): 0,3 g
salt (g): 0 g

INGREDIENSER:

Honning

ALLERGENER: Eventuelle allergener markeret med fed skrift
PRODUCERET: ByBillund, Flintemarken 59 7190 Billund
Vægt 0,410 kg
Størrelse 6 × 6 × 13 cm

Du kunne også være interesseret i...

  • ByBillund-flydende Dansk honning-fra egen bigård-flydende honnnig med honningtyv
  • Dansk ren sommerhonning fra ByBillund er en sød og velsmagende honning, der er produceret af bier, som samler nektar fra blomster i det danske sommerlandskab omkring Billund. Honningen er rig på smag og aroma og har en gylden farve og en cremet konsistens. Denne honning er ren og naturlig, og den er en lækker tilføjelse til madlavning, bagning eller som sødemiddel i te og på brød.
  • Dansk ren forårshonning fra ByBillund er en delikat og mild honning, der er produceret af bier, som samler nektar fra blomster i det danske forårslandskab omkring Billund. Honningen har en lys farve og en let cremet konsistens, og den er rig på smag og aroma med noter af blomster og frugt. Denne honning er naturlig og særdeles velegnet til at søde te, yoghurt og havregrød eller som en lækker ingrediens i bagværk og desserter.
Scroll to Top