SIRUP MED JORDBÆR 250 ml

kr. 69,00

SIRUP MED JORDBÆR   250 ml

Pragtfuld sødmefuld sirup med smag og duft af solmodne jordbær

Denne pragtfulde og sødmefulde sirup med jordbær giver med sin runde fyldige smag og duft af solmodne jordbær oplevelsen af dansk sommer og sol.

Denne inciterende smag af jordbær og sødme fra siruppen giver en smagsgiver, der nærmest er uundværlig i cocktails, men den kan også bruges i mange andre sammenhænge og er et uundværlig ingrediens i køkkenet.

Prøv at servere et par dråber sirup med jordbær på skyr, koldskål eller frisk frugtsalat for at give en smule sødme og masser af smag, eller prøv det ovenpå vaniljeis sammen med pandekager.

Vil du imponere dine gæster med en anderledes lækker sommercocktails, så prøv sirup med jordbær i en champagne eller anden mousserende vin, hvilket selv i sin mest enkle form vil være en lækker og indbydende velkomstdrink.

Sirup med jordbær er selvfølgelig også oplagt at bruge i alkoholfri drikke, f.eks. sammen med sodavand, juice, eller i smoothies.

Du kan finde inspiration og opskrifter HER

Varenummer (SKU): 0401 Kategori:
NÆRINGSINDHOLD:

Gennemsnitlig Næringsindhold pr 100 g
Energi (kJ / kcal): 1158 kJ / 272 kcal
fedt (g): 0 +/- g
– heraf mættede fedtsyrer (g): 0+/- g
Kulhydrater (g): 68 g
– heraf sukkerarter (g ): 65,8 g
protein (g): 0 g
salt (g): 0 g

INGREDIENSER:
Fruktose, Jordbær puré (25%), Sukker, Vand, Syremidler: Citronsyre(E330), Fortykningsmiddel: pektin, Guar Mel. Naturlig Aroma, Konserveringsmiddel: (E202), Sødemiddel: Sukralose, Farvetilsætningsstof: Allure Rea AC (E129)*

 

KONCENTRAT: Ikke beregnet til direkte indtagelse, ryst før brug, blandes 1 : 5.
ALLERGENER: Kan indeholde spor af nødder og mælk  *(Kan have en negativ indflydelse på adfærd og koncentrationsevne hos børn)
LEVERANDØR: Tebox, Kanalholmen 16H 2650 Hvidovre
Scroll to Top