SIRUP MED FERSKEN 100ml

kr. 49,00

SIRUP MED FERSKEN   100ml

Fersken smager sødt, saftigt og sommerligt

Skøn sirup med fersken, der smager sødt, saftigt og sommerligt – sødmen og smagen minder lidt om hindbær. Dens sødme giver en dejlig mild friskhed og er særdeles velegnet til cocktails, madlavning og bagværk.

Sirup med fersken har en lækker, magisk sødme af sommer og sol. Det smager pragtfuld i næsten alle kombinationer af madopskrifter, og så har den en fantastisk flot orangegul farve

Denne parfumerede smag af fersken og sødme fra siruppen giver en smagsgiver, der nærmest er uundværlig i cocktails, men den kan også bruges i mange andre sammenhænge og er et uundværlig ingrediens i køkkenet.

Prøv at servere et par dråber sirup med fersken på skyr, koldskål eller frisk frugtsalat for at give en smule sødme og masser af smag, eller prøv det ovenpå vaniljeis sammen med pandekager.

Vil du imponere dine gæster med en anderledes lækker sommercocktails, så prøv sirup med fersken i en champagne eller anden mousserende vin, hvilket selv i sin mest enkle form vil være en lækker og indbydende velkomstdrink.

Sirup med fersken er selvfølgelig også oplagt at bruge i alkoholfri drikke, f.eks. sammen med sodavand, juice, eller i smoothies.

Du kan finde inspiration og opskrifter HER

Varenummer (SKU): 0014 Kategori:

 

NÆRINGSINDHOLD:

Gennemsnitlig Næringsindhold pr 100 g
Energi (kJ / kcal): 1145 kJ / 269 kcal
fedt (g): 0,5 +/- g
– heraf mættede fedtsyrer (g): 0,1 +/- g
Kulhydrater (g): 67 g
– heraf sukkerarter (g ): 64 g
protein (g): 0,5 g
salt (g): 0 g

INGREDIENSER:
Sukker, vand, fruktose, glykose sirup, fersken puré (8%),Syremidler: Citronsyre(E330), fersken smag, askorbinsyre, Konserveringsmiddel: (E202), Farvetilsætningsstof: sort gulerod juice

 

KONCENTRAT: Ikke beregnet til direkte indtagelse, ryst før brug, blandes 1 : 5
ALLERGENER: Kan indeholde spor af nødder og mælk
LEVERANDØR: Tebox, Kanalholmen 16H 2650 Hvidovre
Vægt 0,393 kg
Størrelse 7 × 7 × 14 cm
Scroll to Top