SIRUP MED ANANAS 100ml

kr. 49,00

SIRUP MED ANANAS   100ml

Pragtfuld syrligsød sirup med smag og duft af solmodnet ananas

Sirup med ananas har en lækker, tropisk syrligsød smag af sommer og sol. Det smager pragtfuld i næsten alle kombinationer af madopskrifter, og så har den en fantastisk flot solgul farve.

Denne inciterende smag af ananas og sødme fra siruppen giver en smagsgiver, der nærmest er uundværlig i cocktails, men den kan også bruges i mange andre sammenhænge og er et uundværlig ingrediens i køkkenet.

Prøv at servere et par dråber sirup med ananas på skyr, koldskål eller frisk frugtsalat for at give en smule sødme og masser af smag, eller prøv det ovenpå vaniljeis sammen med pandekager.

Vil du imponere dine gæster med en anderledes lækker sommercocktails, så prøv sirup med ananas i en champagne eller anden mousserende vin, hvilket selv i sin mest enkle form vil være en lækker og indbydende velkomstdrink.

Sirup med ananas er selvfølgelig også oplagt at bruge i alkoholfri drikke, f.eks. sammen med sodavand, juice, eller i smoothies.

Du kan finde inspiration og opskrifter HER

Varenummer (SKU): 0012 Kategori:

 

NÆRINGSINDHOLD:

Gennemsnitlig Næringsindhold pr 100 g
Energi (kJ / kcal): 1166 kJ / 274 kcal
fedt (g): 005 +/- g
– heraf mættede fedtsyrer (g): 0,1+/- g
Kulhydrater (g): 68 g
– heraf sukkerarter (g ): 58 g
protein (g): 0,5 g
salt (g): 0,005 g

INGREDIENSER:
Glukose sirup, Fruktose, Sukker, Vand, Ananas Juice (7%), Syremidler: Citronsyre(E330), Farvetilsætningsstof: karamelliseret sukker, Saflor plante, Fortykningsmiddel: pektin, Guar Mel. Aroma, askorbinsyre, Konserveringsmiddel: (E202), Sødemiddel: Sukralose

 

KONCENTRAT: Ikke beregnet til direkte indtagelse, ryst før brug, blandes 1 : 5
ALLERGENER: Kan indeholde spor af nødder og mælk
LEVERANDØR: Tebox, Kanalholmen 16H 2650 Hvidovre
Vægt 0,393 kg
Størrelse 7 × 7 × 14 cm
Scroll to Top